Hasses garage

Här kan ni följa mina bil projekt i mitt garage, få tips och idéer på lösningar, hitta bra inköpsställen. Samt följa med mig på bilträffar, cruising och bankörning.

Rodden Såld

Publicerad 2021-06-22 08:37:35 i Allmänt, Ford T-23 Rod,

Så har Rodden hittat en ny ägare. Dags att plocka fram den från grannens garage
ta bort kappelet och tvätta av den innan köparen kommer. 
 
Chris och hans dotter kom från Husqvarna i en regäl dragbil med stort släp. Det vissade sig att de höll på med off road körning med jeepar i skogar och lera. Så de var vana vid stora grejor. 
 
 
Efter lite provkörning och koll av Rodden samt inspektion av medföljande tillbehör och delar, så kom vi överens om ett pris som vi bägge var nöjda med och affären var klar. Här poserar den nya ägaren Cris stolt framför Kajsa (Rodden heter Kajsa)
 
Rodden fick gått och väl plats i deras stor släp, samt att vi lastade övriga delar på flaker till pickuppen. 
 
Det var dock lite vemodigt att se ekipaget rulla ner för Dammvägsbacken mot nya mål i Husqvarna. Man har ju ända lagt ner sin själ i att bygga denna och även Bror Stephan har haft den i sina ägor under många år och fixat en hel del innan jag tog över projektet. Men jag hade ändå som mål, när jag sartade och köpte den av Stephan, att jag skulle se till att den blev körbar och besiktigad enlig alla konstens regler (som ni säkert läst om här på bloggen) För att sedan sälja av den efter ett tag och med tanke på den akuta bristen på garageplatser, så var det dags nu. 
 
Trots vemodet och alla tankar på allt vi har gjort med den, så känder det som Kajsa kom till rätt ägare. Lycka till på nya äventyr. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela