Hasses garage

Här kan ni följa mina bil projekt i mitt garage, få tips och idéer på lösningar, hitta bra inköpsställen. Samt följa med mig på bilträffar, cruising och bankörning.

Pinstripeing

Publicerad 2022-09-26 13:43:49 i Allmänt,

Då vi alltid har kallat vår Chevy -55 för Sandy, så tyckte vi nu att det var dags för att sätta dit namnet på riktigt. Vid en träff på Sundby Gård i somras fick jag syn på denna skylt. Jag kontaktade Amanda för att kolla om hon kunde skriva Sandy på vår bil. Det visade sig då att hon bor i Huddinge inte alls långt ifrån oss. 
 
Att det blev namnet Sandy har två kopplingar, dels är det Susanna som har namnsdag den 11 aug, det datumet vi köpte henne. Susanna, Sanna, Sandy låter bra. Andra kopplingen är från filmen Grease, där Olivia Newton-John spelade den oskyldige skoltjejen Sandy, som under filmen blev en raffig brud i svart lyxsförpackning. Lite symbolik med omvandligen av vad vår bil gått igenom.
Här står hon oskyldigt i en gammal lada i Mjölby. 
 
Här har hon fått på sig nya "sulor" och den svarta dressen. Nu blir det Rock & Roll........
 
Vi åkte hem till Amanda och började titta på typsnitt och storlek på texten. 
 
Amanda började skissa upp texten så vi skulle får en känsla av hur det kommer att bli. 
 
Efter lite små justeringar börjar texten ta form. Här är det "bara" sista snurren på S:et som skall dit
 
Titta så bra det blev. Kontakta gärna Amanda på [email protected] om ni vill ha några snygga stripes någonstans. Ni som åker till Drive Zones butik i Sätra, kolla deras brevlåda, den har Amanda också gjort. 
 
  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela